BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 17 март 2020 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Бързи производства:
На 16.03.2020 г. в Стара Загора на ул. “Бончо Бонев” е спрян за проверка л.а. “Пежо”, управляван от 30-годишна жена. При тестване на водачката с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетен положителен резултат за канабис. Във Второ РУ – Стара Загора е започнато бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК. Жената е задържана за срок от 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 16.03.2020 г. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 85-годишна жена, че около 13:10 ч. на същата дата във входа на жилищен блок, намиращ се на ул. “Генерал Гурко”, е била нападната от четири жени, които са й отнели със сила златен ланец и златна висулка. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК.

На 16.03.2020 г. във Второ РУ – Стара Загора се е явила 59-годишна жена, която съобщила, че на същата дата около 10:00 ч. от шивашко ателие на ул. “Света Троица” е извършена кражба на портмоне, заедно с намиращите се в него 200 лв., златни накити, лични документи и дебитни карти. Образувано е досъдебно производство по чл.194 от НК.
#

социално споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!