BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 18 март 2020 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Бързи производства:
На 17.03.2020 г. в РУ – Чирпан е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК срещу 26-годишен мъж за товаq че на същата дата в 17.44 ч. в с. Зетьово, общ. Чирпан, е управлявал нерегистриран мотоциклет “ЧЗ”.

Разкрити престъпления:
В бюлетин 77/17.03.2020 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба от шивашко ателие, намиращо се на ул. “Св. Троица” в Стара Загора, на портмоне със сума от 200 лв., златни накити, лични документи и дебитни карти. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.194 от НК. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – мъж на 34 г. от Стара Загора. Работата по случая продължава.

Пожари:
На 17.03.2020 г. в 02.55 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в пристройка към къща в с. Шейново, обитавана от 86-годишна жена. След потушаване на пожара в помещението е намерено тялото на жената. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал.3 от НК.
#

spodelime

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!