BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 20 март 2020 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Бързи производства:
На 13.03.2020 г. в сектор “Пътна полиция” при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343в от НК срещу 27-годишен мъж за това, че на същата дата около 15:30 ч. в с. Хан Аспарухово, общ. Стара Загора, е управлявал лек автомобил “Сеат” в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на МПС.

На 19.03.2020 г. в сектор “Пътна полиция” при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343в от НК срещу 42-годишен мъж за това, че на същата дата около 12:30 ч. в Стара Загора, на ул. “Никола Икономов”, е управлявал т.а. “Мерцедес” в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на МПС.

На 11.03.2020 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.3 от НК срещу 17-годишен младеж за това, че на същата дата, в Казанлък, парк “Розариум”, е държал в себе си наркотично вещество – 5,09 г марихуана.
#

бутон за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!