BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 25 март 2020 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Разкрити престъпления:
На 24.03.2020 г. в 21:30 ч. на ул. “Августа Траяна” в Стара Загора е спрян за проверка л.а. “Опел”, управляван от 27-годишна жена. При тестване на водачката с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетен положителен резултат за метамфетамин. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.343 б, ал.3 от НК. Жената е задържана за срок до 24 часа.

Други:
На 24.03.2020 г. във Второ РУ – Стара Загора са образувани две досъдебни производства за извършени престъпления по чл.355 от НК срещу двама мъже – на 40 и на 38 години, за това, че не са изпълнил предписание за оставане под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случаите са докладвани на Районна прокуратура – Стара Загора.
#

бутони към социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!