BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха двама за кражби от денонощен магазин в Казанлък, издирват трети

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Снимката е от сигнал на гражданин

Снимката е от сигнал на гражданин

В РУ на МВР – Казанлък са получени три сигнала за извършени кражби на стоки от денонощен хранителен магазин, находящ се на ул. „Александър Батенберг“ в Казанлък. Престъпните деяния са извършени на 14.01.2021 г., 22.01.2021 г. и 25.01.2021 г. Подадените сигналите са посетени от служители на РУ на МВР – Казанлък и незабавно са започнати проверки по случаите под наблюдението на Районна прокуратура – Стара Загора – Териториално отделение Казанлък.

Установени са трима извършители на деянията – А.Г. на 39 г., участвал в кражбите на 14 и 22 януари, и А.К., на 29 г., отнел стоки от магазина на 25 януари. Третият извършител, участвал в кражбата на 22 януари заедно с А.Г., се издирва от полицията. На 14 януари 2021 г. и на 22 януари 2021 г. от магазина са отнети общо 6 бутилки бира на обща стойност около 20 лева.

А.Г. и А.К. са задържани за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Днес, 26 януари 2021 г., за горепосочените деяния е образувано досъдебно производство и предстои привличането към наказателна отговорност на задържаните лица.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#uic

социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!