BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Избран е ръководителят на отдел “Европейски програми и международно сътрудничество” в Община Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
Miroslava Shopova

Приключи конкурсът за избор на началник на отдел “Европейски програми и международно сътрудничество” в Община Стара Загора. Общо осем кандидати изявиха желание за заемане на длъжността, като седем от подалите документи отговаряха на необходимите изисквания. Процедурата по избора протече през два етапа – тест и интервю. На база на окончателните резултати комисията по избора с председател секретаря на Общината Делян Иванов класира на първо място Мирослава Шопова. Тя е събрала общо 47,95 точки.

Обявени са и конкурси за началници на още два отдела в Общинска администрация – началник отдел „Туризъм и младежки дейности“ и началник отдел „Инвестиции“. Кандидатите трябва да притежават минимално образователна степен „бакалавър“ и професионален опит от минимум 4 години. Те трябва да представят документите си за участие в конкурса в рамките на 10 дни от датата на обявяването му.

Повече информация може да бъде намерена на адрес: https://www.starazagora.bg/bg/konkursi-i-obyavleniya-za-rabota
#

социални бутони

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!