BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Извънредно заседание на Общинския съвет в Стара Загора във вторник

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
ObS 28_11_2019

Старозагорските общински съветници ще проведат извънредно заседание на 12 май 2020 г. от 9.00 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Общинска администрация. В дневния ред на сесията ще бъдат разгледани и гласувани две точки. Първата е свързана с прекратяване на процедурата за провеждане на конкурс за избор на управител на „Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания – Стара Загора“.

По предложение на председателите на Постоянните комисии по законност и обществен ред Стефан Анков и по здравеопазване д-р Емил Славов старейшините ще гласуват прекратяване на договора за управление сега заемащия длъжността управител на лечебното заведение на д-р Чавдар Попов и освобождаването му от заеманата длъжност. Ще бъде гласувано избиране на временно изпълняващ управител на лечебното заведение и откриване на процедура за провеждане на конкурс за избор на управител.
#

социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!