BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво ни очаква след извънредното положение?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Митко Йорданов

Митко Йорданов

Има явления и събития, които се появяват изневиделица, без изобщо да сме могли да ги предвидим, и променят осезаемо начина ни на живот. Американският икономист Насим Талеб ги нарича “черни лебеди” и е прав, защото често подобни събития хвърлят мрачна сянка върху бизнесите, финансите и живота на хората.

Няма съмнение, че през последните месеци всички ние сме част от едно такова явление. Вече почти на всички ни е омръзнало да споменаваме “коронавируса”, но истината е, че последиците от COVID-19 са сериозни и може би тепърва ще усещаме ефекта му върху обществото – не само във финансово, но и в чисто човешко отношение.

Историята показва, включително и от близки във времето кризи като Голямата рецесия от 2007-2009 г., че в такива моменти следва и голям ръст на престъпността, породена от недоимък и несигурност. Всъщност мои колеги от страни като Франция, Белгия, Италия, Германия споделят, че техните съграждани се презапасяват със средства за самозащита и буквално изпразват оръжейните магазини. Опасенията ни – мои лични, но и на екипа от експерти на “Кремък” – са, че подобни тенденции не можем да изключим и в България. И гледаме на тях по-скоро като на “сиви носорози”, които можем да предвидим и не бива да подценяваме.

Целта на това обръщение е да ви подсетим и подадем ръка! Когато създавах компанията преди близо 28 години, исках да изградя организация от мислещи и загрижени хора, за които сигурността да бъде не просто работа, а призвание. И да показват това именно в периоди като настоящия, за каквито се готвим постоянно чрез инвестиции в знания, умения и технологии.

За нас в “Кремък” отговорът на въпроса “Какво ни очаква след извънредното положение?” се състои в подготовката и превенцията. Днес ние сме готови! Подготвени сме, защото разполагаме с десетки технически екипи, експерти в проектирането на охранителни системи и професионално подготвени охранители. С тях можем да осигурим буквално в рамките на дни сигурността на големи предприятия с огромни бази на територията на цялата страна.

Няма да ви подведем в труден момент – точно сега бихме приоритизирали подобен тип проекти. Освен това, като отговорна компания, сме готови да проявим разбиране за затрудненията, пред които извънредната ситуация изправи хиляди бизнеси у нас, и да предложим специални условия, изразяващи се в безплатно охранително обследване и изготвяне на доклад с оценка степента на сигурност и препоръки.

Бъдете здрави и се пазете! Ние сме винаги тук, за да пазим бизнеса ви и вас самите.

Митко ЙОРДАНОВ,
основател на “Кремък” – една от най-големите фирми за комплексна сигурност в България с над 1300 служители
#

бутон за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!