Facebook

Канят за участие в конкурс за мартеници в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
20190227-UGQAVCVRQOX-1551284976

конкурс мартенициОбщина Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) отново канят за участие в традиционния конкурс-изложба за изработка на мартеница „Баба Марта бързала, мартенички вързала”.

В конкурса могат да участват деца от детските градини и подготвителните групи в детските градини, както и ученици от първи до осми клас на училищата в Общината.

Участниците ще бъдат оценявани в три възрастови групи: детски градини и предучилищни групи, ученици от първи до четвърти клас и от пети до седми клас.

Мартениците от детските градини и подготвителните групи, както и колективните участия, задължително трябва да са аранжирани на картонени табла. Мартениците на индивидуалните участници трябва да са прикрепени към картонче, на което да бъдат написани трите имена на участника, клас и училище.

Срокът за предаване на мартениците е 21.02.2020 г. в сградата на ЦПЛР ул. ”Захарий Княжески” №71 ет.3

Награждаването на отличените от компетентно жури творби и откриване на изложба на участниците в конкурса ще бъде на 27.02.2019 г. от 14.00 часа в залата на Центъра.

Над 250 мартеници бяха получени за конкурса миналата година. В него се включиха 24 детски градини, две институции – „Алтернатива 55” и Център за специална образователна подкрепа, 20 училища и Детска ясла „Кокиче” от Община Стара Загора, училища и детски градини от Гълъбово и с. Енина, община Казанлък.
#

share button

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!