BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Качествено онлайн обучение утвърждават в Пето основно училище

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за мобилни телефони >>>

41861680-2339211736095449-6971617771297701888-n_orig

В условията на обучение от разстояние на учениците от 5, 6 и 7. клас в Пето основно училище „Митьо Станев“ – Стара Загора, преподавателите залагат на качеството чрез непрекъснато усъвършенстване на онлайн обучението.

За ефективно усвояване на учебния материал всички ученици, както и желаещите родители, са обучени за работа с различни платформи и програми. Днес училището разполага с необходимия ресурс за прилагане на интерактивни методи на преподаване – всеки преподавател има служебен лаптоп, всички ученици в отдалечена среда на обучение са осигурени с лаптоп, един кабинет е оборудван с интерактивен дисплей тип 4, повечето учители разполагат с графичен таблет за работа.

Добри и иновативни практики се прилагат ежедневно от педагогическия колектив. В специално видео, изработено от няколко учители, се показва утвърждаването на училището като мотивираща и подкрепяща институция.

Работи се за превръщането на учебната среда в позитивна и подкрепяща квалификацията на педагогическите кадри, както и върху партньорството с родителите, без чиято подкрепа и разбиране няма да ги има и положителните резултати, убедени са от ръководството на училището.
#

бутони за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!