BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Куриозни ПТП-та в Стара Загора: 7+3 с един удар и как се яхва мантинела

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
54363635

543636352ОДМВР – Стара Загора съобщи подробности за произшествието до ДНА в Стара Загора, при което бяха ударени 7 коли и три контейнера за смет:

На 02.01.2021 г. около 21:00 ч. в Стара Загора,по ул. “Августа Траяна” се е движeл л.а. „БМВ“, управляван от 42-годишен мъж от Стара Загора. На кръстовището с ул. “Хан Аспарух” същият причинил ПТП, като ударил в задната част движещия се в посока изток л.а. “Хонда”, управляван от 25-годишен мъж, който вследствие на удара ударил в задната му част паркиран южно от пътното платното на ул. “Хан Аспарух” л.а. “Фолксваген”. Автомобилът “БМВ” продължил движението си, напуснал лентата за движение и блъснал три контейнера за смет и товарен автомобил „Пежо“, като от своя страна един от контейнерите ударил паркиран л.а. “Ауди”, а т.а „Пежо“ се изместил и блъснал в страничната дясна част паркиран л.а. “Хонда”, който от своя страна също се изместил и ударил л.а. “Шкода”. Водачът на л.а. „БМВ“ е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, при което е отчетена концентрация от 0,83 промила алкохол в издишания въздух (по непотвърдени данни водачът е бягял от опит да бъде спрян за проверка – бел. ред.). В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1 от НК.

По пътя между Ягода и Стара Загора вчера водач не удържа мощния си автомобил си по влажния и хлъзгав път, и въпреки двете ленти – разби предницата й.

Тази сутрин на разклона за с. Маджерито пък майстор на волана яхна мантинелата точно до конзола с камери, с което предизвика оживени коментари от страна на оценилите по достойнство способностите му колеги във Фейсбук групата “Шофьори Стара Загора” (откъдето са снимките в тази публикация).

547645745274554764574527452
5476457452745343356136
#

социално споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!