BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мария Михайлова встъпи в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за мобилни телефони >>>

Мария Михайлова

Прокурор Мария Михайлова встъпи днес в длъжност като заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Стара Загора. Тя има над 18 години юридически стаж, от които 11 години в Прокуратурата на Република България. От 2012 г. е прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, като е била и заместник-районен прокурор.

Прокурор Михайлова е наблюдавала преписки и дела за деяния, извършени при усложнена престъпна дейност. Тя е ръководила специализирано звено за работа по преписки и досъдебни производства за престъпления, извършени от непълнолетни и при посегателство срещу малолетни и непълнолетни лица. По нейна инициатива в Районна прокуратура – Казанлък започва въвеждането на международните стандарти за изслушване на деца, жертви на престъпления. Участвала е и в специализирани звена за работа по преписки и дела, образувани по ЗОДОВ, по граждански дела, а от 2015 г. и в осъществяване на наказателно-съдебния надзор на структурата. Тя има и съществен личен принос в срочното и качествено изпълнение на задачите на прокуратурата в гр. Казанлък.

Вчера за заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Стара Загора бе назначена и Десислава Калайджиева.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

spodelime

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!