BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обсъждат програми за борба с наркозависимостите в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
PIC po zavisimosti -znak

Учени, изследователи и практици ще обсъдят в Стара Загора добри практики за превенция на наркозависимостите. На 18 ноември 2019 г. от 17.30 часа в залата на Превантивно- информационния център по зависимости към Общинския съвет по наркотични вещества – Стара Загора ще се проведе дистанционна секция на Шестия международен научен форум „Интегративни подходи за превенция на зависимости при младежи и в условията на цифровизация“, който е организиран от Южния федерален университет и Академията по психология и педагогика с подкрепата на правителството на Ростовска област, Русия.

В научния форум със свои доклади ще се представят учени, изследователи и практици от различни университети в Руската Федерация, Република Калмикия, Република Казахстан и Република България.

След откриването на дистанционната секция на форума проф. Жанета Стойкова от Тракийски университет – Стара Загора ще представи своя пленарен доклад, след което докторанти, училищни психолози, както и председателят на Общинския съвет по наркотични вещества и ръководител на ПИЦ по зависимости Радост Овагимян със своите доклади ще насочат вниманието към добрите превантивни практики при работата с ученици.

Директорът на Средно училище „Поп Минчо Кънчев” към Старозагорския затвор ще представи програми за превантивна работа с възрастни.

Работата на дистанционната секция с всички представени доклади ще бъде заснета във видеоматериал, който на 21 и 22 ноември ще бъде изгледан от останалите докладчици на Международния научен форум в Ростов на Дон.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!