BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обявиха конкурс за оркестранти в общинския фолклорен ансамбъл „Загоре“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Gadulka 350

Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ обявява конкурс за оркестранти – тамбурист и гъдулар. Кандидатите трябва да притежават минимална степен на завършено образование – средно музикално образование. Професионален опит не се изисква. По време на прослушването претендентите трябва да изсвирят бърза и бавна мелодия по избор, мелодии в различни размери и от различни фолклорни области, свирене на нотен текст на прима виста.

Желаещите да заемат длъжността трябва да подадат документите си за участие – заявление за участие (образец), документ за самоличност (предоставя се в деня на конкурса за справка), автобиография и копие на документ за завършено образование, в сградата на ансамбъла (ул. Лубор Байер №4) или на e-mail fa_zagore@abv.bg. Телефон за справки: 0887 771 880.

Срокът за подаване на документите е до 12:00 часа на 21.02.2021 г.

Конкурсът ще се проведе от 11.00 часа на 22.02.2021 г. (понеделник) в сградата на ансамбъла – ул. Лубор Байер №4.
#

споделяне във facebook

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!