BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Онлайн среща под надслов „Мами на кафе с екипа на ММЦ“ помага на млади майки в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
Deca v detska gradina

От 14,30 днес Международният младежки център в Стара Загора и Алиансэт на българските акушерки организират онлайн среща под надслов „Мами на кафе с екипа на ММЦ“. Участие в нея ще вземат млади майки, които ще мога да обменят информация и опит в отглеждането на деца.

“Целта на срещата е в една позитивна, подкрепяща и добронамерена среда да споделим, питаме и кажем всичко, което ни вълнува!“ – посочват организаторите. Специален гост на събитието ще бъде Тонка Димова – член на управителния съвет на Алианса на българските акушерки.

Срещата ще се проведе в стая с линк за присъединяване:
https://us04web.zoom.us/j/73078372736?pwd=L2ZuNVVacktTcjNyRnlmOXI2aWNxQT09 (необходимо е да имате инсталиран Zoom – бел. ред.)
Meeting ID: 730 7837 2736
Парола: 1234

Допълнителна информация за събитието можете да откриете на страницата на ММЦ във фейсбук: https://www.facebook.com/InternationalYouthCenterStaraZagora/
#

споделяне във facebook

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!