BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отново на работа? Подготвeте се от вкъщи!

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
Agencia po zaetostta znak

Агенцията по заетостта стартира инициатива чрез поредица от публикации в помощ на всички, които биха искали да направят нещо полезно за себе си, докато все още са у дома, подготвяйки се за по-плавно завръщане на работа или започване на нова такава.

Независимо дали сте безработен, работещ, учащ или работодател, ограничаването на регулярната работа и социалните контакти не бива да се отразява на Вашето развитие. Усъвършенствайте своите умения или придобийте нови такива с помощта единствено на своя компютър. Завръщането към редовния трудов режим почти винаги е свързан с известни притеснения, преодолейте ги!

Ето и едно от предложенията – това е платформата MyCompetence (единствената национална информационна система в областта на управление на човешките ресурси в България), достъпна на https://mycompetence.bg/bg/.

С регистрацията си Вие получавате безплатен достъп до над 20 електронни обучения в различни области, тестове за оценка на компетенции, инструмент за самооценка, чрез който да определите степента на владеене на изискваните за конкретна длъжност умения, както и много други възможности. Безработните лица, регистрирани в бюрата по труда, ще получат активационен линк към web-приложението Личностен профил и платформата MyCompetence след разговор по телефон с трудовия си посредник и предоставяне на е-поща.

Повече информация е публикувана на страницата на Агенцията по заетостта в рубрика Търсещи работа/Професионално ориентиране.

Превърнете престоя вкъщи в предимство, като оползотворите своето свободно време! Изненадайте себе си, близките си, и най-вече – своите настоящи и бъдещи работодатели!
#

бутони към социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!