BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преподаватели от Академията по математика в Стара Загора подготвиха теми в помощ на подготовката на седмокласниците

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*

Любомир Любенов

Любомир Любенов

В помощ на всички старозагорски седмокласници и по инициатива на преподавателите в Академията по математика и математикът Любомир Любенов, с любезното съдействие на списание „Математика” и фондация „Миню Балкански” са подготвени теми, чрез които учениците да се представят отлично на изпита след 7-ми клас.

В материалите са очертани основните тенденции в темите по математика от външното оценяване през последните 10 години, като са посочени и вариантите на решения на задачите. Специалистите са подготвили и анализ на основните грешки, които могат да бъдат допуснати по време на изпита.

Темите ще бъдат изпратени на всеки желаещ на електронния адрес на един от родителите му. Достатъчно е да се изпрати писмо на електронен адрес [email protected] с текст „Желаем да получаваме темите за подготовка за външното оценяване по математика за сина ми/дъщеря ми – ученичка в 7 клас на училище . . . . в гр./с . . . . .”.

„Желаем да бъдем полезни и да допринесем за висок резултат на повече деца“, допълват преподавателите от Академия по математика.
#

share button

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!