BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Среща на високо равнище в Давос привлече над 400 топ експерти от всички континенти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Президентът на Форума в Давос Максим Бехар: „Пандемията промени изцяло бизнеса ни, време е да го разберем“

Photo2_Maxim_ Behar

05 март 2021 г., София – Среща на високо равнище в Давос се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за 2021 г., събрало над 425 водещи експерти в областта на публичните комуникации, сред които и високопоставени говорители с изявени лидерски умения. Онлайн срещата на тема „Лидерството в турбулентни времена“ бе организирана от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария и бе открита от водещия PR експерт Максим Бехар, в ролята си на Президент и един от основателите на Асоциацията.

Събитието се съсредоточи върху кризисните моменти в комуникациите и лидерството, които доминираха в PR индустрията през бурната 2020 г., както и върху бъдещето на образованието, което претърпя промени вследствие на COVID-19.

Сред ключовите международни говорители бяха изпълнителният директор на Hotwire Global Барбара Бейтс, деканът на университета Omnicom Карън ван Берген, изпълнителният директор на Edelman Africa Джордан Ритънбери и много други изтъкнати представители на влиятелни PR организации и световни компании.

„Тази година събитието беше по-въздействащо от всякога. Успяхме да обединим световната PR индустрия пред екраните, предоставяйки възможност на изключителни професионалисти с разнообразен опит и култура да се включат в страхотна нетуъркинг атмосфера и да разширят мрежата си от контакти в световен мащаб.”, сподели Максим Бехар.  

От името на община Давос новоизбраният кмет Филип Вилхелм поздрави лекторите на събитието и благодари на Президента Максим Бехар за ежегодното провеждане на световни комуникационни събития в Конгресния център в Давос вече повече от 10 години .

„В трудни моменти като тези е от изключителна важност да говорим за това как да общуваме с хората, защото не можем да си позволим да загубим доверието им. За мен ще е удоволствие да се срещнем лично тук в Давос.“, добави кметът.

Партньори на събитието бяха PR Newswire (Cision Group Ltd.), Public Relations Today и Launchee Space.

Президентът Максим Бехар обяви и предстоящите проекти на Асоциацията – началото на първите комуникационни награди “Davos Communications Awards 2021″ и Глобалната образователна програма по PR и социални медии.

Комуникационните награди са престижно отличие, признато в световната PR индустрия и ще бъдат разпределени в 14 категории, а претендентите, изявили желание да участват, ще бъдат оценявани от 15-членно жури от международни експерти и ще обявят резултатите през май. Кандидатите могат да участват през периода 10 март – 26 април. Научете повече на www.wcfaglobal.com или се свържете с Максим Бехар на max@m3bg.com

За Максим Бехар
Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Освен CEO на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., той е и Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Максим Бехар бе избран и за Председател на PR комитета на Световната федерация на консулите FICAC.

За Световния комуникационен форум в Давос
Световният комуникационен форум в Давос е основан през 2010 г. с цел да създаде платформа за активна дискусия, фокусирана върху развитието на комуникациите и ключовата им роля в бизнеса, обществото и политиката. Форумът ежегодно събира най-влиятелните личности от комуникационния бранш, които обменят опит и идеи, и чертаят бъдещите перспективи пред глобалните комуникации.

Photo1_Zoom_SpeakersPhoto3_Maxim Behar
#

споделяне в социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!