BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорската фирма “Ате Пласт” започва на чисто след извънредното положение

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
АтеПласт1

АтеПласт2Мениджмънтът и служителите на старозагорската фирма “Ате Пласт” ООД отбелязаха приключването на извънредното положение на 13 май като запретнаха ръкави и почистиха двора на компанията и територии около своите производствени бази, давайки своя добър пример. Кампанията бе под наслов „Да започнем на чисто“ и е продължение на активностите от CSR програмата (корпоративна социална отговорност) на “Ате Пласт” ООД от преди и по време на извънредното положение.

„След тези два месеца на размисъл и промяна в начина ни на живот и навици сме още по-убедени в необходимостта и важността на природосъобразния начин на живот, подкрепата на кръговата икономика и личната ни отговорност към опазването на околната среда“ заяви Мария Жекова, управител на “Ате Пласт” ООД. Тя апелира за по-отговорно отношение към отпадъците.

Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, “Ате Пласт” ООД инвестира непрекъснато в нови по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности. В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!