BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорският депутат от ГЕРБ Радостин Танев покани талантливи чирпански деца да гостуват с изложба в Парламента

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
По време на редовните си приемни дни в област Стара Загора народният представител Радостин Танев посети Чирпан. В Градът на Яворов, депутатът се срещна с част от екипа на най-старото и елитно училище в района – СУ „Пейо Крачолов Яворов“.

„Впечатлен съм от добрия екип и професионализма на преподавателите тук. Възпитаниците на училището са близо 900, а още по-хубаво е, че децата имат избор от над 40 извънкласни дейности, с които да доразвиват знания и умения. Учителите работят по три проекта по програма „Еразъм“, което допълнително ги мотивира да надграждат“, сподели сред срещата Танев.

Народният представител отправи покана към чирпанските таланти от училището за представяне на интересна изложба в кулоарите на Парламента. „Картините са впечатляващи, изработени са предимно от вълна и естествени материали и имат своето място в Народното събрание“, подчерта Радостин Танев. Той добави, че развитието на Чирпан като община дълго е било пренебрегвано, но това трябва да спре, тъй като градът има нужда от перспективи и по-добро бъдеще не само за най-малките, но и за всички негови жители.

chirpan2

chirpan1
#

бутони за социални мрежи


<!–
–> Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!