BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорски първолаци учиха как да пазят зъбките си

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Учениците от 1 а клас в Основно училище “Георги Райчев” участваха в Детски здравен празник на тема “Хигиена на зъбите” – “Как да пазим в чистота свойте зъби и уста”.

В интересни игри и отговори на гатанки най-малките ученици показаха своите знания и умения как да пазят здрави своите зъби, много се забавляваха. Накрая всички деца получиха тематични награди.

Гости на празника бяха представители на Община Стара Загора и Регионална здравна инспекция – Стара Загора, както и родители на ученици.

Празникът е част от програма “Грижа за зъбите”, която обхваща всички първокласници в училището. Тя се осъществява в партньорство между ОУ “Георги Райчев” и РЗИ – Стара Загора. Дейностите по Програма “Грижа за зъбите” са част от Националната програма на Министерство на образованието и науката “Заедно за всяко дете”, Модул 2 “Добри практики за взаимодействие на образователните институции с родителите”.

IMG_0043

IMG_0058
#

nov

share button

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!