BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три бързи производства за нарушаване на задължителната карантина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Бързи производства:
На 11.05.2020 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл.355, ал.2 от НК срещу 18-годишен мъж от с. Нова махала, общ. Николаево, за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на РП – Казанлък.

На 11.05.2020 г. в Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355, ал.2 от НК срещу 29-годишен мъж от Стара Загора за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на РП – Стара Загора.

На 11.05.2020 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355, ал.2 от НК срещу 57-годишен мъж от Стара Загора за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на РП – Стара Загора.

На 12.05.2020 г. в РУ – Казанлък е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.1 от НК срещу 26-годишен мъж за това, че на същата дата в 00:05 ч. по ул. “Стара планина” е управлявал л.а. “Фолксваген” след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух от 1.56 промила, установено с техническо средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 11.05.2020 г. в сектор “Пътна полиция” при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.345 от НК срещу 28-годишен мъж за това, че на 11.05.2020 г. около 14:00 ч. в с. Опан, общ. Опан, е управлявал л.а. “Ауди”, на който е била поставена регистрационна табела, издадена за друго МПС.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!