BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят социален работник за старозагорски областен екип по приемна грижа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Priemna grizha

Община Стара Загора, в качеството си на партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по Проект „Приеми ме 2015” по ОП „Развитие на човешки ресурси” 2014 – 2020г., бюджетна линия BG05М9ОР001-2.003 „Приеми ме 2015”, обявява процедура по подбор на социален работник от Областен екип по приемна грижа – Стара Загора (ОЕПГ – Стара Загора). Обхватът на работа са общините Стара Загора, Раднево и Чирпан.

Дейността на социалния работник включва – познаване и прилагане на нормативната уредба в сферата на закрила на детето, свързана със социалната услуга „Приемна грижа” на територията на общините и други.

Изискванията към кандидатите са: образователно – квалификационна степен „Бакалавър”; професионална квалификация: хуманитарна; специалност – „Социални дейности”, „Психология”, „Социална педагогика”, „Специална педагогика”, „Социален мениджмънт“. Доказан професионален опит в сферата на предоставяне на социалната услуга „Приемна грижа” или в дейности по закрила на детето не по-малко от 3 (три) години. Опит при изпълнение на проекти ще бъде предимство.

Специфични изисквания са да умее да работи самостоятелно и в екип; да планира; да е комуникативен и инициативен; да предлага решения на възникнали проблеми; обективност на преценката; познаване и прилагане на законодателството, свързано със социалната услуга, както и спецификата на работата, изискванията за информиране и публичност на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и други.

Документи се подават лично всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа, до 15.01.2020 г. (включително) в сградата на Общинска администрация – Стара Загора на адрес: гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ № 107, ет. 7, стая 712 в запечатан плик, на който са посочени трите имена, адрес за кореспонденция с кандидата и телефонен номер. Допълнителна информация относно процедурата на тел. 042/614 872.

Всички подробности по процедурата може да намерите на интернет страницата на Община Стара Загора, раздел „Конкурси и обявления за работа“ – https://starazagora.bg/bg/konkursi-i-obyavleniya-za-rabota/protsedura-po-podbor-na-sotsialen-rabotnik-ot-oblasten-ekip-po-priemna-grizha-stara-zagora
#vikk

nov

социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!