BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арх. Виктория Грозева, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Чирпан има нужда от перспективи за млади и можещи хора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ГЕРБ клип снимка

X3_09183X3_09211„Чирпан заслужава да има работеща индустриална зона. Така младите хора ще имат бъдеще тук. Това за нас е изпълнима цел. Нужно е стабилно управление, отговорни действия и мисъл за хората“ – каза арх. Виктория Грозева, кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС в града на Яворов днес.

„Виждаме, че благодарение на кмета Ивайло Крачолов и екипа му Чирпан все повече се развива. Обновява се пътната, образователната и спортната инфраструктура. Общината излезе от влошеното си назад в годините финансово състояние и това стана с помощта на правителството на Бойко Борисов. Синхронната работа между местно и държавно управление даде ползотворни резултати“ – допълни арх. Грозева. В разговорите с чирпанлии кандидат-депутатът допълни и важността програмата за саниране да продължи и да бъде отново 100% безплатна за домакинствата, особено тук, където няма нито един жилищен блок с въведени мерки за енергийна ефективност по националната програма.

В Чирпан днес беше представена и изложбата на дамите от областната структура на ГЕРБ „Красота за живот“, която гостува през последните седмици в Казанлък и Стара Загора. Експозицията съдържа десетки гоблени, картини, сувенири и бижута. Тя има за цел да насочи вниманието към рака на гърдата и превенцията на коварната болест. Събитието днес даде акцент и върху друг наболял в годините проблем – насилието над жени. По този повод в централния градски парк „Пейо К. Яворов“ Мина Нешева от Жени ГЕРБ – Стара Загора изпълни нежни шлагерни песни и рецитира свои стихове.

X3_09252X3_09165
#gerb

lice

бутони за социални мрежи

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!