BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ате Пласт ООД ще удвои събраните средства за изграждане на детска площадка

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

детска площадка_Ате ПластНа откриването на новия си завод за производство на флексопечатни и ламинирани фолиа и опаковки в началото на месец октомври, Ате Пласт покани своите гости вместо да поднесат цветя и подаръци за събитието, да подкрепят каузата им изграждане на детска площадка на територията на град Стара Загора.

Събраните дарения са в размер на 13 870 лв. Ате Пласт ООД ще удвои сумата и така за изграждането на нова детска площадка в Града на липите ще бъдат дарени 28 000 лв. След изборите ръководството на компанията ще се срещне с представителите на местната власт за определяне на място за изграждане на съоръжението.

Инициативата е част от активната социална политика на компанията, включваща проекти като „Засади за БЪДЕЩЕ! Дай пример!“ (кампания за засаждане на дръвчета), „Да започнем на чисто“ (редовно пролетно и есенно почистване около производствените бази на Ате Пласт), “ДОБРОТО за пример!” (шапка на кампаниите за събиране на пластмасови капачки и кенчета, помощи за социални домове, участие в кръводарителски кампании и др.).

За АТЕ ПЛАСТ ООД:

Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, Ате Пласт ООД инвестира непрекъснато в нови, по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности. В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие.
#

бутони за социални мрежи

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!