BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бизнес форум на тема “Иновации и технологии за устойчиво бъдеще” ще се проведе в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Park-hotel Stara Zagora Luft 660На 16 ноември от 10.00 до 14.00 часа в Парк-хотел “Стара Загора” (на снимката), зала “Христо Танев”, ще се проведе бизнес форум на тема “Иновации и технологии за устойчиво бъдеще”, организиран от Посолството на Нидерландия в България, в сътрудничество с Холандско-българската търговска камара.

Събитието ще бъде открито от Симон ван дер Бург, посланик на Кралство Нидерландия в България и кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Участие в дискусионния панел ще вземат Росица Райкова – началник на отдел “Инвестиции”, която ще засегне темата за ключовите икономически показатели за Стара Загора и Радослав Танев – изпълнителен директор на Индустриална зона “Загоре”, който ще обсъди потенциалните възможности за развитие на града като икономическа дестинация.

Форумът ще предостави възможности за споделяне и дискусия на холандски практики в разработването на нови технологии и иновативни решения за устойчив растеж.

Нужно е предварително потвърждение за участие на i.nikolova@starazagora.bg или на тел. 042 614 612. Краен срок за регистрация – 10 ноември.
#

spodelime.com

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!