BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП-Стара Загора подпомогна социално слаби и самотни хора с инициативата си „Солидарен Великден“

сн. Стара Загора 3

БСП за трета поредна година зарадва възрастни, самотни и социално слаби граждани от Стара Загора и селата от общината в навечерието на Великден .

Повече от 40 души получиха пакети с хранителни продукти, осигурени от НС на БСП и дарители като част от инициативата „Солидарен Великден”.

Като помощници в благотворителната акция се включиха активисти от младежката организация и членове на Общинския съвет. Пакетите съдържат продукти родно производство, тъй като освен да се зарадват за празниците нуждаещите се, идеята е да се помогне и на българските производители.

БСП-Опан провежда за поредна година добротворска акция в дните около светлия християнски празник. Настоящата инициатива е част от националната кампания “Солидарен Великден“, организирана по идея на председателя Корнелия Нинова. Общинският партиен съвет в Опан раздаде на всеки социалист козунак – родно производство с пожеланието: „за здраве и благословени дни, които да донесат радост и топлина в домовете ни, а празничните трапези да бъдат споделени с повече близки и приятели, за да се поздравим за спокойните старини на възрастните, за сбъднатите мечти на подрастващите и да носим в сърцата си обичта и смирението, на които ни учи Христовата вяра и ни помага да бъдем добри хора. Светло Възкресение Христово!“.

сн. Стара Загора 1

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!