BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 20 януари 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2a

Разкрити престъпления:
На 19.01.2021 г. в Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.3 от НК срещу 24-годишен мъж от с. Калитиново, общ. Стара Загора, за това, че на същата дата около 12:50 ч. в с. Хрищени, общ. Стара Загора, е управлявал л.а. “БМВ” след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

На 19.01.2021 г. в Първо РУ – Стара Загора е започнато досъдебно производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК срещу 31-годишен мъж от Стара Загора за това, че на същата дата около 14:15 ч. на ул. “Св. княз Борис” е управлявал л.а. “Опел” след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 19.01.2021 г. в 18:30 ч. е полученo съобщение от ЦСМП – Стара Загора за постъпил пациент с изгаряния в областта на главата и врата. На място е установен 39-годишен мъж от Стара Загора, който заявил, че на същата дата около 18:00 ч., докато се е качвал в управлявания от него лек автомобил, който е бил паркиран на ул. “Петър Парчевич”, е бил залят от неизвестен извършител с неустановена към момента течност, от която е получил обгаряния по дрехите и по част от лицето и врата. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК. Няма опасност за живота на пострадалия.
#

бутони към социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!