BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 4 юни 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2a

Започнати бързи производства:
На 04.06.2021 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл.355, ал.2, от НК срещу 46-годишен мъж от Казанлък за това, че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест.

На 3 юни в сектор „Пътна полиция“ е образувано бързо производство по чл.343б ал.2 от НК, след като 53-годишен мъж от Стара Загора шофирал след употреба на алкохол. Лекият автомобил, управляван от него, бил спрян за проверка на 02.06.2021 г. в областния град. При теста на водача с техническо средство, апаратът отчел наличие на алкохол.

По-характерни престъпления:
Сигнал за кражба е подаден на 04.06.2021 г. в 01.47 ч. в РУ-Казанлък. По данни на собствениците от жилището им в Казанлък е отнета дамска кожена чанта с принадлежности и козметика. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство по чл.194 ал.1 от НК.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!