BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Временна организация на движение на МПС в района на кръстовището на бул. Св. Патриарх Евтимий” и ул.” Хан Аспарух “

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Kragovo GaleriaВъв връзка с изпълнение на строително – монтажните работи по проект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Стара Загора – северна част“, от 22 до 24 октомври се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, в източното платно за движение в кръговото кръстовище на бул. „Свети Патриарх Евтимий“ с ул. „Хан Аспарух“. Придвижването на МПС в посочения участък ще се осъществява двупосочно в западното платно на кръговото кръстовище.

При изпълнението на строително-монтажните работи ще бъде осигурен достъп на екипите на Спешна помощ и на Пожарна безопасност.

Община Стара Загора апелира водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.
#

share button

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!