BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възраждане с представители във всички Постоянни комисии към ОбС

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_VazrazhdaneОбщинските съветници на Възраждане участват във всички Постоянни комисии към Общински съвет Стара Загора.

Дончо Радев ще бъде зам.-председател на ПК по териториално развитие и транспорт. Той ще участва още в ПК по общинска собственост и стопанска политика и ПК по здравеопазване.

Общинският съветник Галин Динев е член на ПК по териториално развитие и транспорт, ПК по социална политика и ПК по култура, туризъм и вероизповедания.

Десислава Калоянова ще участва в ПК по бюджет и финанси, ПК по оперативни програми и ПК за противодействие на корупцията и предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.

Ива Ангелкова е член на ПК по земеделие, гори и опазване на околната среда, Правната комисия и ПК по спорт и младежки дейности.

Тодор Делчев ще участва в работата на ПК по политика за управление на общинските дружества, ПК по устойчиво развитие и международно сътрудничество и ПК по образование, наука и защита правата на децата.

„Като трета политическа сила в Общинския съвет и избор на гражданите, Възраждане няма нито едно председателско място в комисиите. Причината е, че т.нар. мнозинство, което стана ясно още на първото заседание, разпредели Постоянните комисии. Партии с по трима съветници имат председатели, а ние, които имаме петима – не. Какво Ви говори това?“ – попита риторично ръководителят на групата на Възраждане в местния парламент Дончо Радев.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!