BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В 212 секции в община Стара Загора ще се гласува в неделя

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Izbori mashina

Общо 212 са избирателните секции в община Стара Загора. От тях 150 са в града, 54 са в селата, 4 са в специализирани институции и 4 са с подвижна избирателна кутия. Избирателите в списъците са общо 139 077, сочи справката към днешна дата на Дирекция „Гражданско състояние“ на Общинска администрация.

До 17 септември (включително) Община Стара Загора е обработила 2347 искания за гласуване по настоящ адрес. Издадените удостоверения за упражняване на вот от служебно ангажираните лица – кандидати за народни представители, членове на РИК, наблюдатели, са 13 броя.

Най-възрастният мъж, който има право да избере парламент в неделя, е на 99 години и гласува в секция 168. В списъка на 68 СИК има дама на 103 години.

Шестима старозагорци навършват пълнолетие в изборния ден – петима господа от секциите с № 3, 129, 183, 184, 204 и една дама от секция № 43.
#gerb

бутон за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!