BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Два дни в Стара Загора разкриват тайните на успешния дигитален маркетинг

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_1115IMG_1134Двудневен семинар „Digital4StaraZagora” събра близо 200 души участници под липите. В залата на Културен център „Стара Загора“ днес бе открит форумът, който дава опит от първа ръка за тенденциите в онлайн маркетинга за следващата година.

„За мен е чест, от името на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, да приветствам всички вас с добре дошли в нашия град. Благодаря на организаторите за това, че за втори път избират Стара Загора и градът ни е част от националната Digital4 кампания“, каза при откриването на събитието Росица Райкова, която е начело на отдел „Инвестиции“ на Общинска администрация. „Преди две години започнахме изграждането на бранда „Invest Stara Zagora” с основната цел да привличаме инвеститори в региона ни и създаване на подходящо присъствие и съдържание, което да е в полза на бизнесите в града ни. Ние „продаваме“ не продукт, а потенциал. За нас е важно да сме правилно позиционирани и нашите послания да бъдат на подходящото ниво. Радвам се, че и този път ще получим практическите насоки, от които се нуждае всеки, който е част от тази сфера. Пожелавам успех!“, каза още Райкова от сцената, минути преди да започне официално двудневната програма.

Отправям специални благодарности към Община Стара Загора за партньорството и подкрепата, които оказват, защото без тях събитието ни днес нямаше да бъде същото. За мен е удоволствие да съм част от втората такава среща тук“, сподели с присъстващите Димитър Иванов, който е част от дигиталната агенция Valival – съорганизатор на мероприятието.

Думи на благодарност за сътрудничеството към Общината и отдел „Инвестиции“ отправи и Любомир Атанасов, основател на кампанията „Digital4StaraZagora” и управител на Internet Media Group. „Вярвайте, развивайте се и посещавайте все повече такива събития, които могат да ви усъвършенстват“, приветства той.

Стара Загора домакинства събитието, което е дългоочаквано в бранша на дигиталните услуги и маркетинга. То е под надслов „Тенденции в онлайн търговията 2023“ и събира интересна програма за различни типове бизнеси. Разнообразни лекции и дискусии водят представители на бизнеси, рекламодатели, инфлуенсъри и специалисти. Те ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки по тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията.

По време на конференцията, учениците от 11 и 12 клас от всички гимназии в града ще могат да посетят свободно всички лекции от програмата на „Digital4StaraZagora“.

Лекциите продължават и в съботния ден, предлагайки срещи и практически демонстрации.

IMG_1041IMG_1111
#

социални бутони

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!