BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За празника си 2-ра Тунджанска механизирана бригада организира състезание по военно-приложни спортове „Тракийски войн 22“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Vtora brigada

На 25 август (четвъртък) ще се проведе състезание по военно-приложни спортове „Тракийски войн 22”. Мероприятието е във връзка с тържественото честване на 1 септември – Празник на Втора Тунджанска механизирана бригада. То ще започне в 9.00 часа на Строеви плац 38 мб. Турнир включва няколко етапа – тест за обща култура, ускорено придвижване, преодоляване на водно препятствие, медицинска евакуация на ранен, преминаване през заразен участък, хвърляне на граната и щафетна стрелба с АК и ОМП. Състезанието ще приключи в 15.30 часа на Строеви плац на УЦ „Люляк“.

По повод празника на 2-ра Тунджанска механизирана бригада на 1 септември от 11.00 часа във Военно формирование 24150 (ул. „Августа Траяна №23”) ще се проведе тържествено строяване. Ще бъдат прочетени заповеди за награждаване на военнослужещи по случай празника.

На празника са поканени да присъстват представители на държавното и военното ръководство, на местната власт и държавната власт, командири и началници на военни формирования.
#svz

бутони за социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!