BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Камери заснемат как деца и вандали трошат чешмите в старозагорските паркове

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

35663476575През месец юли екипът на звено „Озеленяване и комунални дейности“ на Община Стара Загора е ремонтирал 12 пъти повредени от граждани чешми за вода и фонтани, казват от ОКД. Проблеми с посегателства върху кошчета за отпадъци, паркова мебел и съоръжения на детските площадки също не липсват.

На година около 400 са обработваните сигнали от звеното, които са възникнали при вандалски прояви в парковата част на града, както и на детски и спортни площадки.

Община Стара Загора апелира гражданите да сигнализират на Горещия телефон 0800 157 37, ако забележат нередност или недобросъвестно отношение върху съоръженията в местата за отдих и развлечение в града.

Записите от камерите са предадени на органите на реда. На непълнолетните извършители ще бъдат издирени и глобени родителите.

https://www.youtube.com/watch?v=Tav2ocXk1Ps
#

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!