BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков – Невяна Митева се среща днес със старозагорци

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

GERDZHIKOV-MITEVA

Кандидатът за президент Анастас Герджиков и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева са на предизборна обиколка в страната. След като посетиха Асеновград и Бачковския манастир днес преди обед, от 15.00 до 16.30 ч. те ще са в Казанлък, където първо ще участват в дискусия с представители на бизнеса, образователните и културните институции, а след това ще разговарят с избиратели пред Дома на културата, зала “Арсенал” (16.00-16.20 ч.), и ще посетят Музея на розата в парк “Розариум” (16.20-16.35 ч.).

В късния следобед двамата пристигат в Стара Загора. От 17.15 ч. Анастас Герджиков и Невяна Митева ще се срещнат с граждани пред хотел “Верея”. От 17.45 ч. в Регионалния исторически музей те ще разговарят с представители от сферата на културата и образованието. От 18.30 до 19.20 ч. е насрочена тяхна среща-разговор с представители на бизнеса, образованието, здравеопазването и правото. Тя ще се състои в конферентна зала 1 на хотел “Верея”.

ПРОГРАМА НА СРЕЩИТЕ

Казанлък:

15:00ч. – 16:00ч. Разговор – дискусия с представители на бизнеса, образователните и културни институции от гр. Казанлък.

16:00ч. – 16:20ч. Среща с граждани пред Дом на културата, зала Арсенал.

16:20ч. – 16:35ч. Посещение на музей на розата в парк Розариум.

Стара Загора:

17:15 – 17:45ч. – Среща с граждани пред хотел Верея;

17:45ч. – 18:20ч. Регионален исторически музей – среща с представители от сферата на културата и образованието.

18:30ч. – 19:30ч. – среща – разговор с представители на бизнеса, образованието, здравеопазването и правото – конферентна зала 1 на хотел Верея.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Снимка: ndt1.eu
#lice

споделяне във facebook

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!