BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кръстина Таскова оглави Съвета по коалиционна политика на ВОЛЯ

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Ще координира кампанията на партията в цялата страна
*
Кръстина Таскова

Кръстина Таскова – депутат от Стара Загора в 44-то Народно събрание, беше избрана за председател на Съвета по коалиционна политика на партия ВОЛЯ. Ще координира и кампанията на партията в цялата страна.

„За мен това е голяма чест и отговорност. Ние от ВОЛЯ винаги сме показвали, че сме за диалог, за почтеност и прагматизъм в политиката. Доказали сме го и в отношенията си с нашите политически партньори. Коалиционната култура е знак за зрялост и високо ниво в една партия”, заяви Таскова. По думите й, коалицията, в която ВОЛЯ се явява на тези предсрочни парламентарни избори – „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ”, има големи шансове да сформира стабилна и влиятелна група в 46-то Народно събрание.

„Всеки избирателен район има своя специфика и изисква индивидуален подход. Аз ще подкрепям водачите на листи от ВОЛЯ и ще работя за успеха на коалиционната ни политика по места. Този ангажимент изисква пълна всеотдайност, много време и пътуване из страната. Това е и причината аз да не съм водач на листа”, поясни Таскова. Тя пожела успех на всички истински патриоти, на структурите на трите партии и на всички, които ги подкрепят.

Ще припомним, че днес чрез жребий в ЦИК беше изтеглен номер 16, под който „Българските патриоти” ще бъдат вписани в бюлетината.
#

сподели ме

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!