BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кукленият театър ще забавлява децата по време на “Мидалидаре рок” – 1 и 2 юли 2023

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Midalidare_5aMidalidare_3aСтарозагорският куклен театър ще забавлява децата на фестивала “Мидалидаре рок” на 1 и 2 юли тази година. Това партньорство с най-голямото рок събитие на открито в региона се случва за първи път в тригодишната история на фестивала.

Акторите на театъра ще са на разположение на децата от 10 ч. до 18 ч. в двата юлски дни с различни представления и ателиета.

От 10 часа в продължение на 8 часа и двата дни Жабокът принц от проекта “Дигитално оживели кукли” ще забавлява малки и големи любители на рока.
От 11 часа в продължание на един час ще участвате в приказните истории с ателие „Моята кукла”, за което е необходима предварителна резервация на електронната поща на фестивала.
В същия час започват представленията на театъра в кутия „Миг от Коледа”, които са 7 на брой дневно.
Часовете от 12 до 13 и от 15 до 16 са предвидени за анимация, игри и забавления.
От 17 часа започват куклените представления. В събота, 1 юли, това е пиесата „Който не работи, не трябва да яде”, а в неделя в същия час започва „Задави се меца”.

Пожелаваме приятни емоции на Мидалидаре рок 2023!
#

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!