BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младежкото обединение в БСП в разговор за политическата ситуация в България и Европа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Политика на кръстопът (1)

Днес, 29 юли 2022 година, от 15:00 часа в Стара Загора Младежкото обединение в БСП ще проведе разговор за трудните избори в политиката, озаглавен „Политика на кръстопът: България, Европа и светът“. Младите социалисти са организатори на събитието, което ще включва честен разговор за политическото и икономическото състояние на България, Европа и целия свят в контекста на събитията от началото на 2022 година досега. Участници в дискусията ще са младежи с леви виждания от цялата страна.

След края на събитието младежите на БСП ще проведат и флашмоб под надслов „Повече момичета в политиката“, който има за цел да насочи общественото внимание към нуждата от създаване на условия за включване на повече млади момичета в обществените процеси на национално и международно ниво, както и липсата на достатъчно програми за гражданско образование в системата на средното и висшето образование.

Национален пресцентър на БСП
#svz

бутон за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!