BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младият омбудсман на Млада Загора Георги Георгиев и неговия заместник Диана Щерева представиха дейността си за мандат 2022/2023 година

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_5871 copyIMG_5879 copyВ залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески“, младият омбудсман на Млада Загора Георги Георгиев, заедно със своя заместник Диана Щерева, представиха отчет за дейността си през мандат 2022-2023 година. Единадесетокласниците от Гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“ показаха пред публиката, чрез кратка презентация, събитията и инициативите, които са организирали или са взимали участие, сред които редица благотворителни, спортни, културни и др.

„Благодаря на Диана, която беше неотлъчно до мен, с плам и хъс се впускаше в работата и заедно успяхме да постигнем много през изминалия мандат. Благодаря на всички, които са били до нас и са ни помагали във всички приключения, с които се захващахме. До новата двойка млади омбудсмани – това преживяване е невероятно и се случва един път в живота, насладете му се, както направихме ние, и бъдете сигурни, че няма да съжалявате“, каза в края на представянето на отчета си младият омбудсман Георги Георгиев.

„Нашата двойка се допълваше перфектно и колкото и трудности да сме срещали Георги беше до мен и аз до него. Благодаря на всички които бяха в нашия екип и участваха наравно с нас в инициативите. Благодарна съм за всички приятелства, които създадохме и положителни емоции, които няма да забравим никога“, обърна се с думи на благодарност и Диана Щерева.

Георги и Диана получиха поздравителен адрес от омбудсмана на Стара Загора Иванка Сотирова. „За всичко онова, което успяхте да инициирате с борбеност и хъс, за това, че успяхте да събудите духа на младите хора, поздравления! Много бих искала пътят на съвместна работа между младите омбудсмани, институции, младежки организации и ученически колективи да продължи и за в бъдеще, защото това е в полза на всички нас – живеещите в Стара Загора“, поздрави младежите Иванка Сотирова. Тя обяви, че изборът на млад омбудсман на Млада Загора за 2023/2024 година ще се състои на 21 октомври, от 15.00 часа, в зала 1 на Община Стара Загора.

След края на представянето на дейността на двойката млади омбудсмани гостите се насладиха на изпълнението на вокална студия ”Усмивки” при Народно читалище „Родина-1860”.

IMG_5866 copyIMG_5884 copy
#

бутони за социални мрежи

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!