BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Направиха първа копка на нов строителен хипермаркет от веригата Masterhaus в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

22 (6)

32 (1)Инвестицията на фирма “Бошнаков” ЕООД е в размер на 7,5 милиона лева. Хипермаркетът от веригата Masterhaus ще бъде разположен на площ от 5611 кв.м – търговска сграда с изнесен Строителен център и открит склад. Предвидени са 78 паркоместа. Ще бъдат разкрити 64 нови работни места. Планираното завършване на строежа е 30 юни 2022 г.

С добре дошли приветства кметът на Казанлък Галина Стоянова новите инвеститори в града. Тя разказа за първата си среща с фамилия Бошнакови и за твърдото им решение да инвестират и изградят обекта в скоро време. Градоначалникът посочи, че това показва висока оценка за работата на общинската администрация, която своевременно реагира и съдейства за приключване на процедурите по разкриване на строителната площадка. “Проектантите са отлични, самите собственици са отлични, а администрацията е точна, бърза и акуратна” – отбеляза Галина Стоянова. Тя благодари на инвеститорите за избора на казанлъшкия регион, като пожела бързо строителство и скорошно отваряне на хипермаркета.

От страна на инвеститорите Марина Бошнакова аргументира избора на Казанлък за най-голямата за града инвестиция за 2021 година така: “Казанлък е международен център на индустрията и туризма, с ясна визия за съвременно европейско развитие.” Тя подчерта, че те присъстват юбилейните 30 години на българския пазар: „Години, белязани с много труд, амбиция, последователност и постоянство, което ги е изградило като стабилен и предпочитан партньор, с лидерски пазарни позици.“, посочи Марина Бошнакова.

20 (3)
#

share button

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!