BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Стара Загора е партньор на институциите на ЕС в мрежата „Изграждаме Европа с представители на местното самоуправление“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_2512IMG_2519Община Стара Загора е партньор на иницитуциите на Европейския съюз в мрежата „Изграждаме Европа с представители на местното самоуправление“. Символично атрибутите за партньорство получи кметът на Стара Загора Живко Тодоров от участниците в проекта – Бояна Танева Манова – общински съветник, и д-р Румяна Грозева, изпълнителен директор на Агенцията за регионално икономическо развитие – Стара Загора.

„Варвам, че ни предстои ползотворна работа и успешно партньорство. Европа ни дава множество възможности за развитие на регионите ни, трябва да сме максимално активни, за да привличаме подкрепа и инвестиции. Радвам се, че виждам пред себе си млади хора, които надграждат и дават добри перспективи за Стара Загора“, каза кметът Живко Тодоров.

„Работим много конструктивно с дирекция „Инвестиции и европейски програми. Сигурна съм, че и занапред ще бъде така. Поставяме си за цел да имаме ползотворен контакт и с гражданите на нашия град, за да имат актуална информация какво и как се случва“, подчерта Бояна Танева Манова. От нейните думи стана ясно, че една от целите на екипа е да бъде поставен фокус върху важните теми за региона на европейско ниво, както и да се даде гласност на всички опции, които дават европейските институции в различните си направления.

В срещата участваха още директорът на дирекция „Инвестиции и европейски програми“ Георги Симеонов и началникът на отдел „Европейски програми и европейско сътрудничество“ Мирослава Шопова със своя екип.

IMG_2532IMG_2533IMG_2528
#

бутон за сайт

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!