BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пиян водач потроши антипаркинг колчета на “Столетов” и “П.Евтимий”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2a

Започнати бързи производства:
На 03.02.2022 г. около 21:30 ч. в Стара Загора, на кръстовището на ул. “Генерал Столетов” с бул. “Св. Патриарх Евтимий”, л.а. “Мазда”, управляван от 67-годишен мъж, се е отклонил от посоката си на движение и се блъснал в две предпазни антипаркинг колчета. Реализирано е пътнотранспортно произшествие с материални щети. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело над 1.2 промила. В сектор “Пътна полиция” е образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 03.02.2022 г. в РУ-Казанлък е получено съобщение, че за времето от 23.01.2022 г. до 02.02.2022 г. от къща в село Ръжена са откраднати два електрически бойлера, телевизор, мебели за баня и смесители. Образувано е досъдебно производство по чл.194 от НК.

Разкрити престъпления:
Специализирана полицейска операция по линия “Наркотици” е проведена от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Стара Загора на 14.01.2022 г. В хода на операцията в Стара Загора е задържан 29-годишен мъж. При проверка на лицето и ползваното от него жилище са намерени и иззети четири полиетиленови плика с различни по големина бучки с белезникаво на цвят вещество и шест полиетиленови плика с намираща се в тях зелена тревиста маса, за които изготвената експертиза показва, че са амфетамин с тегло 2,87 грама и марихуана с тегло 9,99 грама. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3 от НК. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа.
#

бутон за сайт

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!