BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Превантивно-информационна кампания „Шофирането не е игра“ тази неделя в центъра на Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

kampaniyaСветовният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 20 ноември, ще бъде отбелязан в Стара Загора с панихида, отслужена в храм „Св. Въведение Богородично“ от 10.00 часа.

Малко по-късно същия ден, от 12.00 часа, пред Културен център „Стара Загора“ ще започне Превантивно-информационна кампания „Шофирането не е игра“ с участието на Safety Driving Academy, БЧК, ЦПЛР, ММЦ, ПИЦ по зависимости, МКБППМН.

Двете събития са само част от разнообразните дейности, включени в съвместната кампания на Община Стара Загора, ОД МВР, БЧК, Международния младежки център, Превантивно-информационния център по зависимости, Центъра за подкрепа за личностно развитие и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Стартиралата в началото на месеца обща инициатива под мотото „Шофирането не е игра“ цели да насочи вниманието към проблема с пътната безопасност.

На 21 ноември от 14.00 часа е предвиден открит урок по християнски ценности. Началният час е 14.00 часа, а мястото е Катедрален храм „Св. Николай“.

На 24 ноември от 14.00 и от 16.00 часа в Младежкия дом, ще бъде представена театралната постановка „Даскалото е cool”.

По време на кампанията „Шофирането не е игра“ се провеждат и образователно-информационни беседи със служители на МВР в училищата на територията на община Стара Загора.
#

споделяне на връзка

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!