BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пускат движението по ремонтирания участък на бул.“Св. Патриарх Евтимий“ в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
От утре, 8 юли, ще бъде отворено за движение на моторни превозни средства източното платно на бул. „Свети Патриарх Евтимий“ в Стара Загора в отсечката от ул. „Иван Хаджихристов“ до пътя за екарисаж “Загоре”.

Преустановяването на потока от автомобили бе заради изпълнението на строително-монтажните работи по цялостно преасфалтиране на пътното платно. Дейностите включваха още усилване на траншеите на ВиК и полагане на геомрежа за усилване на пътната конструкция. В участъка е положена нова пътна маркировка от шприц пластик. Извършена е частична подмяна на бордюри и тротоари, както и ремонт на локалното платно.

Припомняме, че в края на февруари беше въведено в експлоатация и новоизграденото кръгово кръстовището на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и ул. „Загоре“, пътната връзка за град Раднево в кв. „Кольо Ганчев“, с което се цели цялостно подобряване пътната мрежа, пропускателната способност и безопасността на движението в Община Стара Загора.

Untitled (1)

DJI_0049
#

бутони за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!