BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първа книжка издадоха в старозагорска детска градина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1635408825878

20211028_100557В старозагорската детска градина №25 „Ален мак“, издадоха своята първа книжка „Вълшебният свят на децата“, в тясно сътрудничество с родителската общност.

Изданието се посвещава на наближаващия 50- годишен юбилей на детското заведение и по повод 1 ноември – Ден на народните будители.

„Разказаните в тази книжка истории са истински и неподправени. Децата вярват… Те виждат невидимото за нас… Те откриват… И са безкомпромисни и безпощадни в своята честност“, споделя директорката Меглена Бакърджиева.

Пред читателя оживява светът на феи, замъци, чудати същества и неземни герои. Заедно с тях се наслаждаваме на пътешествия и приключения, за които винаги сме мечтали.

Книжката ще бъде интересна и за вече порасналите каки и батковци, ще събуди любопитството на мама и татко, баба и дядо. Съпреживяното вълнение от досега с героите ще остави незабравими спомени у малки и големи.

Детска градина „Ален мак” от години успешно върви напред с мотото „Всяко дете има право на щастливо детство”. Екипът от педагогически специалисти, с подкрепата на родителите, ежедневно предоставя на децата вълнуващи емоции и много радост – партньорството е гаранция за успех. Детската градина е носител на приза „Аз гарантирам щастливо детство”, предоставен от Агенция за закрила на детето.

Продължава и традицията за засилена дейност по изобразително изкуство. Децата от „Ален мак” разнасят славата на българското предучилищно образование по различни точки на света- Франция, Литва, Латвия, Сърбия, Румъния, Турция, Китай, Япония, Полша, Испания и др.

Детска градина „Ален мак” получи и награда на фонда „Децата за бъдещето на планетата”, за работа, свързана с опазване на околната среда. Тук се използва всеки ден, за да научат малчуганите нещо ново, интересно, да растат жизнени, знаещи, можещи, конкурентни на новото време и съхраняващи красотата на детството през целия си живот.

Линк към филма с представянето:
https://www.youtube.com/watch?v=AnHFA-n_j9c

20211028_100904
#gerb

lice

share button

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!