BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пъстри събития изпълват уикендите през юли в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Уикенди 7-9 юли 2023Уикенди - 14-16 юли 2023Инициативата на Община Стара Загора и Туристическия информационен център (ТИЦ) за “Уикенд събития” в града отново обещава да бъде пъстра и с настроение през първите почивни дни на юли.

На 7 юли, петък, програмата започва с концерт на “G.R.A.S” на сцената в клуб “Drums”, с начало 20.30 часа. През съботния и неделния ден старозагорци и гости под липите ще могат да участват в безплатен градски тур от поредицата “Стара Загора – неразказани истории по правите улици” от 10.00 часа, със сборен пункт пред ТИЦ. Неделният ден кани и на общоградската инициатива “Хора за хората”, от 19.30 часа в парк “Пети октомври”.

Вторият уикенд на юли започва с творческо вдъхновение и “Букет от френски популярни песни”, представен от Надя Тончева на 14 юли в Художествена галерия Стара Загора. В събота сцената на Културен център “Стара Загора” ще покаже театралното представление “Стриптийзьори” с участието на Любо Нейков и Ненчо Илиев от 19.00 часа, а от 21.00 часа на Античния форум спектакълът “Сън в лятна нощ” ще бъде представен от Драматичен театър “Гео Милев”. На 15 и 16 юли отново безплатен градски тур ще разкрива тайните на “Старите градски легенди” от 10.00 часа. За финал неделната вечер е запазена за “Лятно кино под звездите” от 21.00 часа, с любими български ленти.
#

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!