BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разследват убийство в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2a

По-характерни престъпления:
На 12.11.2021 г. в 05.16 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение за намерено тяло на 52-годишен мъж в жк „Изток“. От извършените процесуално-следствени действия до момента е установено, че мъжът е починал в резултат на черепно-мозъчна травма. Образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Уведомена е Окръжна прокуратура Стара Загора. Работата по случая продължава.

На 12.11.2021г в 12:50 часа в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал за извършена измама в Стара Загора. По данни на потърпевшия неизвестно за него лице, след като го въвело в заблуждение, под предлог отпускане на социална помощ му отнело банковата карта в едно с пин кодa. Впоследствие с нея е направено неправомерно теглене в размер на 400 лева. Образувано е досъдебно производство по чл.249 ал.1 от НК.

На 12.11.2021 г. около 12:51 ч. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение, че на 12.11.2021 г, около 06.00 ч. от имот в с. Стрелец, общ. Опан, е откраднат мотопед “Бета”. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.
#
lice

сподели бутон

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!