BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Секретарят на Общината Николай Диков: Служителите на МВР са защитниците на Родината ни

Разписание – градски транспорт >>>>
*
1 (2)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Той награди 8 служители от група „Общинска полиция“ по случай техния празник

От името на кмета Живко Тодоров секретарят на Община Стара Загора Николай Диков поздрави служителите на МВР в Града на липите, които днес празнуват 145 години от създаването на силовото ведомство. Г-н Диков им благодари за доброто взаимодействие с общината и подари на старши комисар Красимир Христов, директор на ОДМВР, двутомно издание на историята на града със заръката да го съхраняват и така да пазят и Стара Загора.

„Благодарение на тяхната работа, която понякога остава невидима и на заден план, и следствие на техния професионализъм Стара Загора е по-сигурен и уреден град. И въпреки че понякога има и трудни моменти, когато настъпят бедствия, кризи, пожари, катастрофи, престъпност, те са едни от първите, на които хората разчитат и се обръщат с упование в техните възможности към тях – определи Николай Диков. – Да си служител на МВР означава, че си отдаден в защита на България. Да служиш в МВР означава, че си отдаден в протекция на Родината ни. Желая много здраве за полицаите и техните семейства“, заяви още секретарят на общината.

8 служители от група „Общинска полиция“ бяха наградени днес с индивидуални подаръци – тактическо оборудване, по случай техния празник.

социални мрежи

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!