BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стара Загора посреща XV Балканиада по спортен бридж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

65476765IMG_3044За петнадесети път в навечерието на Празника на града – 5 октомври, в Стара Загора се открива Балканиада по спортен бридж. Срещите се провеждат два дни в залите на комплекс „Верея“, с подкрепата на Община Стара Загора. 15 отбора с международно участие ще мерят сили в турнира.

Поздрав към състезателите отправи зам.-кметът Красимира Чахова. „Добре дошли на всички отбори! Радвам се, че отново сте в нашия град по повод 15-ото издание на Балканиадата по спортен бридж, на която имаме удоволствието да бъдем домакини, заедно с Клуба по спортен бридж – Стара Загора. Освен оспорваните битки, които предстоят в следващите дни, ще имате възможност да се насладите като гости на нашия град и на много богата музикална и културна програма. Пожелавам успех на всички и нека престоят ви в Стара Загора да бъде изпълнен с незабравими моменти“, приветства Красимира Чахова.

Успех на участниците пожела и председателят на Българската федерация по спортен бридж Тони Русев. Той благодари на Община Стара Загора за подкрепата през годините и пожела една честна игра на състезателите. На откриването присъства и началникът на отдел „Спортни дейности“ Петко Крумов.

На 6 октомври в залите на хотел „Верея“ за 42-ри път в Стара Загора ще се проведе и най-големият за България Международен фестивал по спортен бридж. Събитието приветства около 120 състезатели, разпределени в близо 35 отбора и 50 двойки. Очакват се гости от Румъния, Турция, Македония, Гърция и Сърбия. Фестивалът се организира традиционно по повод 5-ти октомври – Празника на Стара Загора.
#

бутони към социални мрежи

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!